Vi ønsker at tilbyde vores kunder en problemfri shoppingoplevelse i vores onlinebutik. For at få tingene til at fungere så gnidningsløst som muligt bedes du altid bruge den nyeste version af din webbrowser og aktivere JavaScript.

Tips til løsning af tekniske problemer

• Genstart browseren eller enheden.
  • Slet cookies og cache i dine browserindstillinger.
  • Prøv en anden betalingsmetode.
  • Prøv en anden enhed eller browser.

Hvis du forsøger mange gange i træk uden held, blokeres du muligvis af vores system. Vi anbefaler, at du venter 24 timer, før du prøver igen. Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte os med et screenshot af problemet.