Ved kassen finder du et særligt felt til rabatkoder/gavekortkoder kaldet ”Værdibevis”. Her indtaster du din kampagnerabatkode eller gavekortkode og klikker derefter på "Anvend".

Almindelige problemer og vigtige oplysninger

• Rabatkoden er muligvis allerede blevet indløst.
  • Gyldighedsperioden for rabatkoden er muligvis allerede udløbet.
  • Din bestilling skal opfylde betingelserne for rabatkoder, fx hvad angår minimumsprisen på bestillingen, og kan ikke bruges på ekskluderede mærker.
  • Der kan kun indløses én kode per bestilling, men du kan godt kombinere et gavekort med en kampagnerabatkode.
  • Det bedste er at kopiere koden direkte fra e-mailen og indsætte den i feltet uden mellemrum af nogen art.

Hvis din kode ikke virker, og det er uklart hvorfor den ikke virker, bedes du kontakte os.