Returnerede varer inspiceres altid ved ankomsten, og hvis de opfylder vores standarder for returnering, foretager vi en tilbagebetaling til din betalingsmetode.

Hvis du har afgivet din ordre via Klarna-faktura, men ikke har betalt endnu, og du gerne vil returnere noget, kan du vælge en af følgende muligheder:

• Betal fakturaen fuldt ud, og vi behandler en tilbagebetaling, så snart vi har modtaget de returnerede produkter.
  • Anmeld en returnering på din Klarna-konto, og fakturaen vil blive sat i venteposition. Når vi behandler returneringen, vil din Klarna-faktura blive opdateret, så du kun skal betale for de produkter, som du har besluttet at beholde.