Du kan til enhver tid downloade en returlabel enten på din kundekonto eller via siden med ordrestatus. Nedenfor finder du også en vejledning i, hvordan du bruger vores returlabel.

Download en returlabel

1. Gå til ordrestatus.
  2. Indtast dit ordrenummer (CDK...) og den tilhørende e-mail-adresse. Klik på "Send".
  3. Klik på Returvare, og returlabelen åbnes i en ny fane.

Sådan bruger du returlabelen

1. Fjern eventuelle forsendelsesmærker fra pakken.
  2. Udfyld returformularen med årsagen til returneringen. Hvis du ikke længere har den, skal du vedlægge et brev med dit ordrenummer og grunden til returneringen.
  3. Vedlæg returformularen og produkterne i pakken.
  4. Klæb returlabelen synligt på ydersiden af pakken, og tag den med til det relevante afleveringssted.
  5. Indsaml bevis for returnering, herunder tracking-ID, og opbevar det et sikkert sted.

Hvis du støder på problemer, når du forsøger at returnere en ordre, bedes du kontakte os.