Returperioden for ubrugte produkter er 14 dage fra den dato, hvor du modtager din ordre. Returnering er gratis, når du bruger vores returmærke.

Vigtig information

• Produkterne skal være helt rene, uden spor af brug og i den originale emballage.
  • Ombytning er ikke mulig. Hvis du har brug for en anden størrelse, model eller farve, skal du afgive en ny ordre.
  • Hvis du har brug for at returnere et beskadiget produkt, vælg da lovlig garanti.
  • Du kan arrangere en afhentning til returnering med UPS i tilfælde af store produkter.